Bloeddruk

Profiel van Miss500

Bloeddruk

Wed 16 March 2011 16:44 - Blog

Hallo mede stoppers.

nog 6 dagen en dan ben ik een HALF JAAR gestopt met roken.... YESSSS keigoed. En nu blaken van gezondheid zou je zeggen...

Nou mooi niet dus. Vorige stoppoging heb ik een maand in het ziekenhuis gelegen. Galstenen en darmen functioneerden niet meer.

Maar nu al weer een half jaar gestopt bijna en wat denken jullie!!!!Je bloedsomloop word beter als je stopt met roken. Nou bij mij is ie zo goed geworden dat ie bijna via mn oren er uit komt. ttssss Maar de eerste vraag is dan bij de dokter.. jaja jullie weten het!!! ROOKT U?????

En dan zeg ik vol trots NEEEEEE ik ben al bijna een half jaar gestopt.. dan komen de complimenten over hoe goed het is van je. Altijd leuk om te horen natuurlijk.

Maja ipv van dat mn bloeddruk naar beneden zou moeten gaan is ie bij mij dus keihard omhoog gegaan.. MAAR IK GA NIET MEER ROKEN!!!!!!

Ook een hartfilmpje gehad, bloed en urine onderzoek en alles is goed????? Maja die bloeddruk he... MAja als nog gaan ze behandelen, ook al ben ik te jong voor een hoge bloeddruk, het is er dus ja schijnbaar ben ik toch niet te jong. Pfff het zit tussen mn oren word er dus voor de zoveelste keer gezegd.. dat hebben ze ook tegen me moeder altijd gezegd.. Dus niets verrassends eigenlijk.

Maar ik blijf gewoon door gaan met stoppen en dat gaat ontsettend goed. Vind het zelfs vies en stinken en dat is iets wat ik bij vorige stoppogingen niet had. Ik ben er ook van overtuigd dat ik niet meer ga roken, omdat ik het zo beu was. En mezelf echt zag zitten en dacht waar ben je toch mee bezig,,,

Advertentie
2 reacties
 1. op 16 March 2011 om 16:49

  Opnieuw beginnen met roken, zal de zaken niet veranderen, dus waarom zou je...... Je bent de eerste moeilijkste tijd door. En oke , je bloeddruk is hoog, maar voor de rest is toch alles goed....! Houwen zo, zou ik zeggen.
  :thumbs_up:

  • Roker
 2. op 18 March 2011 om 23:46

  Hebben ze nog niet onderzocht denk ik. Alleen urine en bloed onderzoek en hartfilmpje.

  • Gestopt
  • 1964 dagen
Reageren

Om deze actie uit te voeren moet je eerst inloggen of een gratis account registreren